LITINOVÉ NÁDOBÍ VÁS NIKDY NEZKLAME
Vaření, pečení, servírování i dekorace
Litinové hrnce - Cocottes
Barevné smaltované litinové hrnce ze série Cocottes mají unikátní poklice s efektem samopodlévání. Pro autentičtější a výraznější chuť. Vyberte si oválný nebo kulatý, velký či malý. Pro pomalé vaření i pečení nenajdete lepšího pomocníka. Vyzkoušejte i chleba pečený v litinovém hrnci! Tradiční česká svíčková, nebo hovězí po burgundsku?
Litinové pánve - dokonalé steaky
Litinové pánve s odolným černým smaltem jsou předurčené pro přípravu šťavnatých steaků. Robustní litinovou pánev můžete bez obav rozpálit na vysokou teplotu, aby se maso rychle zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř. Rovnoměrně propečený steak podle vašich představ. Jak propečený si dáte? Rare, medium nebo well done?
Keramika co má šarm
Pro všechny milovníky francouzské kuchyně a francouzského šarmu máme v nabídce i keramické nádobí inspirované tradičními barvami litinových hrnců Staub. Aby stolování inspirované Francií bylo ještě autentičtější. Jak jinak servírovat francouzskou cibulačku?
Náčiní, krásné a praktické
Barevné litinové nádobí Staub vybízí k servírování přímo z hrnce na jídelním stole. Zdařilá kolekce kuchyňského náčiní tento koncept ještě podporuje. Esteticky i funkčně dokonalé spojení dřevěných rukojetí z akácie a odolného tmavého silikonu.
šéfkuchaři sobě
Francis Staub se v 70. letech vydal na cestu výroby vysoce kvalitního kuchyňského vybavení pro ambiciózní kuchaře. Proto byly litinové hrnce hned od počátku vyvíjeny společně se zkušenými šéfkuchaři, aby profesionálové i nadšení domácí kuchaři dostali to nejlepší vybavení, které potřebují.
Není proto divu, že své jméno spojil se značkou i světoznámý michelinský šéfkuchař, Paul Bocuse. Tento šéfkuchař 20. století, který kontinuálně držel ve své restauraci přes 50 let 3 michelinské hvězdy, byl hrdým a nadšeným propagátorem litinového nádobí Staub.
Oblíbené produkty
Sdílejte vášeň pro jídlo s těmi, které milujete
Barevné litinové hrnce Staub vybízejí k servírování přímo u stolu. Připravíte v nich českou klasiku i exotické kulinární experimenty. Sundejte poklici a nechte se pochválit. Zasloužíte si to! Výsledek bude dokonalý.