Pikantní rajčatový dip s chilli a koriandrem

Pikantní rajčatový dip s chilli a koriandrem
Na základě naší "Grilovací výzvy" se dnes o svůj recept na oblíbený dip s vámi podělí Míša alias Cooking Šůša z Ostravy.

Ingredience

Postup

1. Tři rajčata omyjte, nakrájejte na menší kusy a vhoďte je do mixéru.

2. Pomocí několika pulsů rajčata rozmixujte najemno.

3. Poslední zbylé rajče očistěte, nakrájejte na menší kousky a vmíchejte ho k rozmixované směsi. Míša nám k tomu ještě napsala: „ Mám ráda, když jsou v omáčce i větší kusy rajčat, proto zbylé rajče krájím ručně, pokud Vám to ale více vyhovuje, můžete rozmixovat vše."

4. K dipu přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, nasekanou chilli papričku a koriandr. Ochuťte solí a pepřem.

5. Před podáváním Šůša doporučuje dip vychladit v lednici.

Další chuťovky a předkrmy pro vaši inspiraci

Další chuťovky a předkrmy pro vaši inspiraci

Související a doporučené produkty