Mauviel
M´Cook pánev s úchyty, 12 cm
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 0 × 12 × 0 cm |
Hmotnost | 0,259 kg |
Odnímatelná rukojeť | ne |
Průměr | 12 cm |
Nepřilnavý povrch | ne |
Indukční ohřev | ano |
Myčka nádobí | ano |
Popis
Nerezová pánev pro smažení na všech typech sporáků.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Mauviel M´Cook pánev
Pánev z kolekce M'Cook značky světoznámé francouzské Mauviel 1830 z magnetické oceli se hodí na přípravu smažených jídel jako je například obalované maso, nebo třeba smažené asijské nudle. Díky 2,6 mm silnému dnu se pánev mimořádně rychle a rovnoměrně rozpálí.
Řada nádobí M’Cook od exkluzivního výrobce Mauviel 1830 vyrobené z 5 vrstev materiálu včetně magnetické nerezové oceli je nadčasová nejen svým designem, ale také díky vlastnostem rychlého a rovnoměrného rozložení tepla. Důmyslnou výhodou kolekce M’Cook je zahnutý okraj, který zabraňuje stékání tekutin při servírování.
- Vyrobeno ve Francii
- Doživotní záruka na výrobní vady
- Tloušťka 2,6 cm, 5 vrstev materiálu
- Vhodné do myčky nádobí
- Vařte pozvolně na 2/3 výkonu plotýnky
V roce 1830 založil Ernst Mauviel v normandském městě Villedie-les-Poeles manufakturu, která se zaměřila na výrobu měděného nádobí. Mauviel se už od začátku zařadil mezi výrobce nejen pro profesionály (mimo jiné vybavoval i kuchyně Titanicu). Právě pro svou kvalitu, výjimečné řemeslné zpracování a v neposlední řadě i skvělý design, se stal číslem jedna i pro nadšené domácí kuchaře.
Nýty
Logo značky je součástí rukojeti či úchytu, které jsou pomocí kvalitních nerezových nýtů pevně spojené s nádobím. Tedy se nemusíte bát o svou bezpečnost a zároveň oceníte design celého provedení.
Využití
Nádobí z kolekce M’cook je vhodné nejen na všechny typy sporáků, ale díky celokovovému tělu se nebojte toto nádobí vložit i do trouby.
Rukojeť
Pro snadnou manipulaci a celkový estetický dojem je rukojeť vyrobená z lité nerezové oceli. Spojení magnetické oceli a nerezu dodává nádobí velmi elegantní a nadčasový vzhled.
Před prvním použití a po každém použití umyjte nádobí horkou mýdlovou vodou, opláchněte a osušte.
Vaření
- sůl přídavejte až poté, co se voda začne vařit
- nepřehřívejte prázdný hrnec či pánev, došlo by k nevratnému poškození
- vařte vždy na nízký či střední výkon sporáku
- používáním může povrch nádoby změnit barvu, což však nemá vliv na její vlastnosti
- na plynovém sporák dbejte na to, aby plameny nešlehaly mimo dno nádoby
Údržba
- nepoužívejte bělidla
- při přichycení jídla nechte nádobí odmočit v teplé mýdlové vodě
- výrobek může být umýván v myčce nádobí, vyvarujte se však používání příliš agresivních prostředků
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
25. září 2024
Kuchyň dělá člověka: Miloš Staněk
25. září 2024
Alpský řízek podle Miloše Staňka
26. srpna 2024
Carpaccio z hřebenatek podle Marka Pavaly
19. února 2024