Ballarini
Positano Kastrol s poklicí, 20 cm
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnost | 1,81 kg |
Materiál | hliník |
Materiál rukojeti | plast |
Indukční ohřev | ano |
Nepřilnavý povrch | ano |
Myčka nádobí | ano |
Popis
Vyzkoušejte kastrol s jedinečným nepřilnavým povrchem od italského výrobce Ballarini z kolekce Positano. Italský výrobce Ballarini je od roku 2015 součástí skupiny Zwilling.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Pokud hledáte kvalitní kastrol s nepřilnavým povrchem, ve kterém připravíte lahodné omáčky, polévky ale také dušené maso, nádobí s italskou tradicí Ballarini je pro vás ty pravé. Cirkulace vzduchu páry zajišťují průduchy po obvodu poklice. Balení je včetně poklice.
- Doporučujeme ruční mytí
- Nepřilnavý kastrol vhodný na indukci
- Neobsahuje PFOA
- Vyrobeno v Itálii
- Vysoká odolnost - můžete používat i kovové obracečky
- Záruka na výrobní vady 5 let
Italské nádobí Ballarini není pouze designovým skvostem do vaší kuchyně, ale díky spojení italské lásky k dobrému jídlu a německé preciznosti jsou navíc vysoce kvalitní. Nepřilnavé nádobí z kolekce Positano je hliníkové s černým povrchem, kdy se hliníkový plát pod vysokým tlakem formuje do požadovaného tvaru. Kvalitní nepřilnavé pánve Positano jsou ideálním společníkem při smažení vajec, restování zeleniny, masa, ryb, bramboráků nebo palačinek.
Indukce
Dvojité dno kastrolu má také svůj účel. Ocelová a hliníková vrstva s prohlubněmi zaručuje nejen rychlejší absorpci tepla, ale díky ní je tento typ nádobí vhodné i na indukci.
Povrch
Nepřilnavý, velmi odolný povrch KERAVIS se skládá ze tří vrstev, které jsou posílené keramickými částicemi, jsou odolné vůči vysokým teplotám při vaření bez tekutin (grilování až 250 °C). KERAVIS neobsahuje PFOA a navíc je odolný vůči kovovému náčiní.
Úchyt
Ergonomicky tvarovaný úchyt je tepelně izolovaný, takže se při vaření na sporáku nespálíte. Úchyt je možné vložit do trouby o maximální teplotě 160°C.
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
15. dubna 2024
Slávky s fenyklem a pastisem
19. února 2024
Hovězí s cajunským kořením podle Pavla Maurera
05. února 2024
Masopustní koblihy Josefa Maršálka
22. ledna 2024