Keramické nádobí Emile Henry s duší Francie
Ne nadarmo je Francie považována za gurmánskou velmoc. Francouzi milují dobré jídlo i pití a umí si užívat vaření, pečení a krásné stolování. Způsob, jak proniknout do jejich světa, je osvojit si způsob přípravy jídla, který zahrnuje jak pečlivý výběr potravin, tak i znalost toho správného nádobí. Jedním z důležitých atributů kvality a chuti francouzských pokrmů je pomalé vaření, kdy se v hrnci připravují ingredience lehce pod bodem varu, aby neztratily nic ze své chuti, vitamínů a minerálů. Pokud připravujete své pokrmy v keramickém nádobí značky Emile Henry, tak vaříte zdravě. Během vaření se totiž neuvolňují žádné škodlivé látky, jak tomu může být u jiných materiálů.
Tradice, ruční výroba, přírodní materiály
Nádobí značky Emile Henry vnese do vaší kuchyně svěží burgundský vítr. Rodinná manufaktura ctí historické postupy a tradice, ale zároveň neustále inovuje a zdokonaluje se v aplikaci moderních technologií. Každý kousek se stává originálem díky poctivé ruční výrobě za použití přírodních materiálů. Nádobí Emile Henry je odolné proti poškrábání, takže právě upečené kuře můžete hostům servírovat a porcovat přímo z pekáče.
Hlavní výhody:
- rodinná historie z francouzských Burgund,
- použití přírodních materiálů,
- technologie Ceradon® zabraňuje poškrábání,
- odolává teplotním šokům (z mrazáku rovnou do trouby),
- lze použít v troubě, na sporáku (řada Flame®) a řada Emile Henry 1850 i na indukci (od října 2018 na indukci i řada Delight),
- můžete mýt v myčce nádobí.
Portfolio produktů:
Více na blogu
Perigordská plněná rajčata
Jarní hovězí tajine na paprice
Všechno, co potřebujete vědět o vaření v jednom hrnci
Znovuobjevte páj
Batátovo-vanilkový páj
Kuřecí HACHIS PARMENTIER s krémovou kari omáčkou
Tajine - světový bestseller od Emile Henry
Těstoviny z jednoho hrnce s paprikou, cuketou a chorizem