Keramické nádobí Emile Henry s duší Francie
Ne nadarmo je Francie považována za gurmánskou velmoc. Francouzi milují dobré jídlo i pití a umí si užívat vaření, pečení a krásné stolování. Způsob, jak proniknout do jejich světa, je osvojit si způsob přípravy jídla, který zahrnuje jak pečlivý výběr potravin, tak i znalost toho správného nádobí. Jedním z důležitých atributů kvality a chuti francouzských pokrmů je pomalé vaření, kdy se v hrnci připravují ingredience lehce pod bodem varu, aby neztratily nic ze své chuti, vitamínů a minerálů. Pokud připravujete své pokrmy v keramickém nádobí značky Emile Henry, tak vaříte zdravě. Během vaření se totiž neuvolňují žádné škodlivé látky, jak tomu může být u jiných materiálů.
Tradice, ruční výroba, přírodní materiály
Forma na pečení chleba Emile Henry, pepřová
Hlavní výhody:
- rodinná historie z francouzských Burgund
- použití přírodních materiálů
- technologie Ceradon® zabraňuje poškrábání
- odolává teplotním šokům (z mrazáku rovnou do trouby)
- lze použít v troubě, na sporáku (řada Flame®) a řada Emile Henry 1850 i na indukci (od října 2018 na indukci i řada Delight)
- můžete mýt v myčce nádobí
Portfolio produktů:
- hrnce
- keramické formy (na pečení koláčů nebo baget)
- tajine (na pečení kuřete nebo vaření v páře)
- mísy
Zapékací miska na sýr Emile Henry Cheese baker, granátová