Ballarini
Positano Grilovací pánev, 28 x 28 cm
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnost | 1,39 kg |
Popis
Vyzkoušejte grilovací pánev s jedinečným nepřilnavým povrchem z dílny italského výrobce Ballarini z kolekce Positano.Italský výrobce Ballarini je od roku 2015 součástí skupiny Zwilling.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Grilovací pánev s nepřilnavým povrchem o rozměru 28 x 28 cm a speciální povrchovou úpravou, která je vhodná i na indukční plotny, využijete především při přípravě steaků, hamburgerů nebo grilované zeleniny, obzvlášť pokud chcete mít na připravovaném pokrmu dokonalou mřížku. Čtvercová pánev je po dvou stranách opatřena zobáčkem pro slévání šťáv z připravovaného jídla.
- Doporučujeme ruční mytí
- Nepřilnavá grilovací pánev vhodná na indukci
- Neobsahuje PFOA
- Vyrobeno v Itálii
- Vysoká odolnost
- Záruka na výrobní vady 5 let - můžete používat i kovové obracečky
- Rozměr 28x 28 cm
Italské nádobí Ballarini není pouze designovým skvostem do vaší kuchyně, ale díky spojení italské lásky k dobrému jídlu a německé preciznosti jsou navíc vysoce kvalitní. Nepřilnavé nádobí z kolekce Positano je hliníkové s černým povrchem, kdy se hliníkový plát pod vysokým tlakem formuje do požadovaného tvaru. Kvalitní nepřilnavé pánve Positano jsou ideálním společníkem při smažení vajec, restování zeleniny, masa, ryb, bramboráků nebo palačinek.
Indukce
Dvojité dno pánve má také svůj účel. Ocelová a hliníková vrstva s prohlubněmi zaručuje nejen rychlejší absorpci tepla, ale díky ní jsou tyto pánve vhodné i na indukci.
Povrch
Nepřilnavý, velmi odolný povrch KERAVIS se skládá ze tří vrstev, které jsou posílené keramickými částicemi, jsou odolné vůči vysokým teplotám při vaření bez tekutin (grilování až 250 °C). KERAVIS neobsahuje PFOA a navíc je odolný vůči kovovému náčiní.
Rukojeť
Ergonomicky tvarovaná rukojeť je tepelně izolovaná, takže se o ní při vaření na sporáku nespálíte. Rukojeť je možné vložit do trouby o maximální teplotě 160°C.
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
25. září 2024
Kuchyň dělá člověka: Miloš Staněk
25. září 2024
Alpský řízek podle Miloše Staňka
26. srpna 2024
Carpaccio z hřebenatek podle Marka Pavaly
19. února 2024