♡ Jak vybrat dárek na Valentýna? Romantická inspirace pro ni i pro něj

30. ledna 2024
♡ Jak vybrat dárek na Valentýna? Romantická inspirace pro ni i pro něj

A je tady zas. Svatý Valentýn. Svátek zamilovaných. Můžete ho mít rádi a můžete ho nesnášet. Myslíte si, že jde o pošetilost? Neriskujte tichou domácnost. I ti největší odpůrci podobných svátků totiž někde v hloubi duše doufají...

♡ Jak vybrat dárek na Valentýna? Romantická inspirace pro ni i pro něj

Láska není jen slovo

Doufají, že si vzpomenete. A i když hrají tvrďáky, lze je snadno obměkčit a překvapit malou pozorností, neboť i takový skrovný dárek nese symboliku toho, jak moc máte druhého rádi. Je to gesto, které říká “Myslím na tebe a chci ti udělat radost.” A takové gesto doprovázené polibkem a objetím dělá ze vztahu něco víc, utváří pouto.

Lámete si hlavu nad tím, co by jí mohlo udělat radost nebo nevíte, co by ho mohlo zaujmout? Následující tipy na dárky nejsou osvědčenými vodítky k tomu, jak si budovat a udržet pevný a harmonický vztah. Stanou se však drobným a velmi důležitým střípkem ve skládačce, které říkáme láska.

Valentýnské dárky pro něho i pro ni

Voňavé okouzlení

Bytové vůně Cereria Molla – armoma difuzéry a vonné svíce 

Vůně, jak je všeobecně známo, ovlivňují náladu a ty krásné pak probouzejí fantazii. Přeneste se do světa rafinovaných a zároveň jemných tónů, vytvářených již po staletí španělskými mistry parfuméry. 

Vonné svíčky a aroma difuzéry Cereria Mollá Velvet Wood

Všechny vůně Cereria Mollá jsou vyráběny z přírodních ingrediencí, s respektem k originálním recepturám, které se předávají z generace na generaci. Svíce jsou vyrobené z rostlinného vosku, ručně odlévané.

Láskyplná noc

Bio organický bylinný čaj Lovely Night, Kusmi
Tea – čaj sladké chuti, kombinující v sobě exotiku jižní Afriky s klidem Evropy. Základ čajové směsi tvoří exotické byliny s relaxačními účinky – rooibos a honeybush, doplněné o tradiční zklidňující bylinky – heřmánek, květ lípy a verbena. Přirozenou sladkou chuť čaje dotváří jemné hruškové aroma, skořice a dotek lékořice.

Bio organický bylinný čaj Lovely Night, Kusmi Tea pro lásky plnou noc a pěkné sny.

A jak se společným volným časem naložíte? Tak to už je jen a jen na vás.

Nejlepší večeře pod sluncem

Litinový hrnec Staub Cocotte Bílý lanýž
Miluje vaření a vy jí v tom chcete podporovat, protože je výborná kuchařka a dělá nejlepší večeře? Pak jí určitě udělá radost tahle skvělá řada hrnců a kastrolů od značky Staub, se samopodlévacími poklicemi. Teď bude moci připravovat jídla z jednoho hrnce, která usnadňují práci a šetří čas. 

Vůně do auta od mistrů parfumerů z Maison Berger Paris- Intenzivní třpyt. Vůně v keramické kapsli, kterou vložíte do designového kovového pouzdra s klipem.

Jízda králů

Maison Berger aroma difuzéry do auta s keramickou náplní 
Pokaždé, když sedne do auta, vybaví se mu myšlenka na vás. Příjemné a nevtíravé vůně s lehkostí prostoupí interiérem, pohltí nežádoucí pachy a difuzér sám o sobě se navíc stane ozdobným prvkem vozu.

Životní strategie – udržitelnost

Termosky, lahve a termohrnky SIGG
Ráno na čaj, odpoledne na procházku, o víkendu na běžky. Perfektní lahev, termoska nebo termohrnek pro muže, kteří žijí aktivní život a chovají se šetrně k přírodě. Značka SIGG vyniká ekologickou výrobou a 100% recyklovatelností použitých materiálů.

"Plastic-free" společník pro všechny vaše každodenní aktivity. Elegantní láhev na pití v černém provedení z dvouplášťové nerezové oceli 18/8 má termoizolační vlastnosti, uchová nápoje teplé nebo studené po několik hodin. Must-have pro všechny, kteří oceňují sofistikovaný design, nejen současné trendy.

Krásná rána s vůní kávy

Překapávač na kávu Smeg 50´s Retro Style v červené barvě vášně
Myslíte to spolu vážně? Je jen málo hezčích způsobů jak dát najevo, že se už navždy chcete probouzet vedle sebe. S vůní čerstvě připravené kávy, kterou si pak společně vychutnáte. 

Netrefili jsme se vám do noty nebo si netroufáte vybrat sami? Pak vsaďte na absolutní jistotu v podobě dárkové karty, která potěší naprosto každého. Ověřeno za vás.
Tak hezkého Valentýna!

Související a doporučené produkty