
Co jste nevěděli o pepři
V každé kuchyni, na každém jídelním stole. Pepř je prostě všude a neobejdeme se bez něj v kuchyni ani při stolování, ale co o něm ve skutečnosti víme? Odhalte s námi tajemství...
Peugeot Zanzibar směs pepřů na ryby, 14 g
32777ksNáhradní výměnný zásobník s prémiovou směsí pepřů na ryby určeným pro speciální mlýnek na pepř Peugeot Zanzibar.
Peugeot zásobník s pepřem určený pro unikátní mlýnek na pepř Peugeot Zanzibar, který umožňuje snadnou výměnu a můžete se tak přímo u stolu vydat na objevnou cestu po pepřových plantážích, na kterých jsou pěstovány prémiové druhy toho nejkvalitnějšího pepře.
Vytvořit směs koření není snadný proces. Obtížnost spočívá ve vyvážení aromatické jemnosti a síly, aby posunuly pokrm na novou úroveň. Směs na ryby se vyznačuje výraznou vůní a střední pálivostí, což dokonale podtrhuje jemnou chuť rybího masa, škeblí a mořských plodů. Směs obsahuje bílý pepř, který dodává sílu a eleganci , divoký bílý pepř s nádechem aromatických bylin, koriandr s chutí citrusového ovoce, fenykl s ovocnou a výraznou chutí, a růžový pepř s květinovým aroma.
Nejlépe se hodí na ryby, ale také na mořské plody a škeble. Je vynikající k obalovaným mořským plodům, biskvitům, paštikám z mořských plodů a carpacciu ze syrových ryb, tatarským biftekům a ceviche. Dokonalá je kombinace s mořským ďasem v tomatové omáčce nebo s pečenou pražmou. Kromě toho je ideální pro rozvinutí jemné chuti ústřic.
Tato směs se vyznačuje čerstvým, zeleninovým nádechem s náznaky ovoce a květin.
Dominují fenyklová semínka s anýzovou chutí.
Lososový steak s tomatovou omáčkou.
Smažené škeble s bazalkou.
Tatarský biftek z pražmy mořské s avokádem.
Do rozpálené pánve s olivovým olejem přidejte různé škeble (slávky, škeble jedlé, srdcovky, hřebenatky, atd.). Jakmile se škeble otevřou a voda se odpaří (každou škebli, která se neotevřela, odstraňte), přidejte lístky bazalky. Podávejte v salátové misce. Pokapejte olivovým olejem a ochuťte hrubě mletou směsí na ryby.
Doporučené mletí: velmi hrubé (6)
V každé kuchyni, na každém jídelním stole. Pepř je prostě všude a neobejdeme se bez něj v kuchyni ani při stolování, ale co o něm ve skutečnosti víme? Odhalte s námi tajemství...
Chcete objevovat unikátní chutě, díky kterým bude vaše jídlo prakticky dokonalé? Výběr pepře je jen polovina úspěchu. I ten nejlepší pepř je totiž potřeba správně rozemlít, aby...