Peugeot
Mlýnek na pepř Zanzibar se 3 druhy pepře
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnost | 0,65 kg |
Elektrické | ne |
Materiál | plast |
Popis
Zanzibar je nový koncept pro opravdové gourmety. Stylový mlýnek na pepř dodávaný společně se 3 exkluzivními druhy pepře, jež je opravdu snadné během okamžiku vyměnit a vychutnat si tak rozmanitost tohoto výrazného koření.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Mlýnek na pepř Peugeot Zanzibar se 3 druhy pepře
Koncept pro gourmety a znalce
Zanzibar je jedinečný nový koncept nejen pro milovníky či znalce pepře. Myšlenka mlýnků Zanzibar vychází z možnosti ochutnat rozmanité druhy pepře, kdy každý má jedinečnou vůni a specifickou chuť.
Rady odborníka
Při vytváření konceptu byl osloven pan Gérard Vives, který se stal za dlouhá léta, po která se zabývá rozmanitostí pepřů, uznávaným odborníkem cestujícím po světě a vyhledávajícím stále nové odrůdy pepře, které se mohou uplatnit v kuchyni nebo na vašem stole.
Moderní mlýnek, unikátní design, skvělá funkčnost
Samotný mlýnek má moderní tvar a důmyslně umístěný zásobník na pepř, který se dá jednoduše vyjmout a nahradit jiným. Neexistuje lepší způsob, jak použít pepř na dochucování pokrmů, než jej pomlít těsně před spotřebou. Jednak se použijí celé sušené plody, které si tak uchovají svoji vůni a pikantnost. Patentovaná technologie uSelect pro snadné nastavení hrubosti mletí - volbou z 6ti přednastavených možností, od nejhrubšího po nejjemnější mletí.
Váš oblíbený
Společně s elegantním mlýnkem a praktickým podtáckem získáte i 3 zásobníky na pepř, které jsou přednaplněny 3 různými druhy pepře. Rozhodně je vyzkoušejte všechny a nejděte si ten váš oblíbený.
Kampot - černý pepř z Kambodže, jehož předností jsou sladké a přitom opojné květinové tóny
Je vhodný k červenému masu, pomalu vařeným pokrmům, studeným pokrmům, tučnějším rybám. Tento pepř je rovněž vynikající na ochucení tmavých omáček, rajčatových omáček, marinád nebo pizzy. Doporučujeme ho i na ochucení zeleniny, jemných bílých sýrů a některých druhů ovoce. Lze jej také použít do čokoládových dezertů.
Sikara - bílý pepř z Madagaskaru, se vyznačuje dominantní mentolovou příchutí a čerstvými tóny zeleniny a květin
Je vhodný na škeble, ústřice, bílé maso, drůbež, bílé rybí maso, vepřové a telecí maso a bílé omáčky. Výborně ochutí těstoviny, rýži, zeleninu v páře, grilovanou zeleninu, tykve, dýně, žampiony, chřest, šarlatové nebo běžné fazoly, rajčata a saláty. Doporučujeme použít ho i na dezerty obsahující pomeranče a hrušky.
Voatsiperifery - černý pepř z Madagaskaru, divoký černý pepř s náznakem citrusů, ovoce a květin
Můžete jej používat v sezónních salátech, a hodí se také k masu, zejména vepřovému a jehněčímu, ale také k bílému rybímu masu. Je vynikající k foie gras. Nejvíce vhodnou zeleninou pro dochucení tímto pepřem jsou rajčata. Je rovněž ideálním doplňkem měkkých bílých sýrů. Hodí se zejména ke kozímu a ovčímu sýru. Je vynikající do paštik, terin, kompotů, okurek a nakládané zeleniny.
- mlýnek na pepř se 3 snadno vyměnitelnými zásobníky
- uSelect - snadná volba hrubosti mletí volbou z 6 přednastavených možností
- výška 13 cm
Na mlecí mechanismus, který je vyroben z nerezové oceli 18/10, ošetřené patentovanou metodou pro vyšší odolnost korozi, opotřebení a pro dlouhotrvající ostrost, je poskytována celoživotní záruka. Na samotné tělo mlýnku je poskytována záruka 5 let.
Patentovaná technologie uSelect pro snadné nastavení hrubosti mletí -volbou z 6ti přednastavených možností, od nejhrubšího po nejjemnější mletí.
Mlýnek na pepř: mlecí mechanismus má spirálovitý tvar a je opatřen dvojitou řadou zubů, které zrnka pepře navádějí a přidržují k zaručení dokonalého namletí. Doporučujeme používat sušená zrnka pepře o průměru 6 mm a méně, a to pepř bílý, černý nebo zelený. Směsi barevných pepřů by neměly obsahovat více než 15% červeného (růžového) pepře. Lze použití i k mletí sušeného koriandru
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
06. listopadu 2024
Italské těstoviny jako královny každé kuchyně
20. října 2024
Řecký salát podle Adriany Žiačkové
25. září 2024
Kuchyň dělá člověka: Miloš Staněk
20. září 2024