Úžasný svět dárků od Villeroy & Boch

17. srpna 2022
Úžasný svět dárků od Villeroy & Boch
Když vybíráme dárek, přejeme si mít šťastnou ruku, aby se obdarovanému líbil, aby neskončil na dně skříně a aby získal své čestné místo v životě toho, komu jsme se jej rozhodli dát. Kousek od Villeroy & Boch je jistota, že nešlápnete vedle, protože vám nabízí možnost jednotlivé díly sbírat postupně a složit si tak kousek za kouskem celou kolekci. Blíží se narozeniny někoho blízkého? Pojďte se inspirovat a napříště už bude vymýšlení dárků hračka
Úžasný svět dárků od Villeroy & Boch

Malé dárky

Drobnost pro každou příležitost


Od stylových dárků pro hosty, přes praktické dary, které zahřejí u srdce, až po symbolické poděkování kolegům či sousedům. Z naší široké nabídky malých dárků pro každou příležitost si vyberete.

Dárek pro ni

Dárek, který na tváři vykouzlí úsměv milované ženě


Hledáte speciální dárek, který potěší ženu, kterou milujete? Vaší manželce, přítelkyni, sestře, kamarádce nebo mamince svým dárkem řeknete, jak moc vám na ní záleží. Každá žena je jedinečná a stejně tak jedinečný by měl být i vybraný dárek.

Dárek pro něj

Překvapte muže svého života


Mít mezi blízkými nebo přáteli muže, který miluje jídlo, je veliké štěstí. Podpořte ve svém manželovi, partnerovi, tatínkovi, bratrovi nebo kamarádovi jeho vášeň fantastickým dárkem a když budete mít štěstí, vyzkouší ho okamžitě.

Svatební dary

Ať je jejich nejšťastnější den nezapomenutelný


Svatba je překrásný den pro zamilované páry a je radost stát se součástí jednoho z nejvýznamnějších okamžiků v jejich životě. Naše nabídka svatebních darů vám vnukne inspiraci pro tradiční, jednoduchý i extravagantní dárek novomanželům.

  • Tradiční dárek: sady sklenic na červené, bílé nebo šumivé víno .
  • Jednoduchý dárek: překrásná dekorativní dóza z kolekce Quinsai Garden Gifts.
  • Extravagantní dárek: jídel set pro 2, který je zároveň i nápaditou dekorací.

Dárek k narozeninám

Nápaditá překvapení pro ni i pro něj


Krásný a kreativní dárek k narozeninám s potěšením dostáváme, ale hlavně darujeme. Dárky všech velikostí a nápadů pro různé typy lidí vyberte podle vlastního vkusu a úsměv obdarovaného máte zaručen.

  • Dekorativní dárek: váza na květiny v barvě půlnoční oblohy.
  • Praktický dárek: džbán na vodu nebo na džus skvěle padne do ruky a je odolný proti poškrábání.
  • Dárek pro dítě: až přijde čas, bude se jistě hodit tahle hravá jídelní sada.

Romantické dary

Pro výjimečnou osobu


Nemusíme si říkat, co jeden pro druhého znamenáme. Mluví za nás naše činy. Činy, které šeptají “záleží mi na tobě,” “vážím si tě” a “mám tě rád.” Takovým aktem lásky může být i drobný dárek, ať už k výročí nebo jen tak.

Dárky pro milovníky jídla

Potěšte svého foodie kamaráda


Dobré jídlo upevňuje vztahy, a tak jsou dárky spojené s jídlem perfektní trefou, když vybíráte něco speciálního. Inspirujte se nápady, které potěší nadšeného amatéra i kuchaře profíka. Pro milovníky masa, vína a zeleniny připravte perfektní kulinářské překvapení.


Nevybrali jste? Prohlédněte si naši kompletní nabídku od značky Villeroy & Boch. Věříme, že najdete kousek, který si získá vás i toho, na kom vám záleží.

Designový bílý porcelánový talíř na bugery, Villeroy Boch

Související a doporučené produkty