Kuřecí saltimbocca

Kuřecí řízky ochuťte pepřem. Na každý řízek položte snítku šalvěje. Obalte řízky prosciuttem a převažte je kuchyňskou nití. Na pánvi rozehřejte olivový olej. Restujte řízky, dokud nebudou po obou stranách křupavé. Snižte teplotu a restujte dalších 7 až 10 minut na nízké teplotě.

Pro 4 porce:

  • 4 kuřecí řízky
  • Pepř
  • 4 snítky šalvěje
  • 8 plátků prosciutta
  • 1 lžíce olivového oleje

 

Kuřecí řízky ochuťte pepřem. Na každý řízek položte snítku šalvěje. Obalte řízky prosciuttem a převažte je kuchyňskou nití. Na pánvi rozehřejte olivový olej. Restujte řízky, dokud nebudou po obou stranách křupavé. Snižte teplotu a restujte dalších 7 až 10 minut na nízké teplotě.

Výborně chutnají s polentou.

Kuřecí saltimbocca

Související produkty

Zwilling bambusové prkénko Zwilling
655,-

skladem