Kuřecí saltimbocca

Kuřecí řízky ochuťte pepřem. Na každý řízek položte snítku šalvěje. Obalte řízky prosciuttem a převažte je kuchyňskou nití. Na pánvi rozehřejte olivový olej. Restujte řízky, dokud nebudou po obou stranách křupavé. Snižte teplotu a restujte dalších 7 až 10 minut na nízké teplotě.

Pro 4 porce:

  • 4 kuřecí řízky
  • Pepř
  • 4 snítky šalvěje
  • 8 plátků prosciutta
  • 1 lžíce olivového oleje

 

Kuřecí řízky ochuťte pepřem. Na každý řízek položte snítku šalvěje. Obalte řízky prosciuttem a převažte je kuchyňskou nití. Na pánvi rozehřejte olivový olej. Restujte řízky, dokud nebudou po obou stranách křupavé. Snižte teplotu a restujte dalších 7 až 10 minut na nízké teplotě.

Výborně chutnají s polentou.

Kuřecí saltimbocca

Související produkty

GreenPan Milan 3D pánev - žebrovaný povrch, 24 cm GreenPan
1 439,-

Dodání 2 - 4 týdnů

Zwilling bambusové prkénko Zwilling
1 370,-

skladem

VacuVin Silikonové smyčky a jehly VacuVin
120,-

skladem na pobočce

Emile Henry Dóza na olej Emile Henry
889,-

skladem