Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnost | 0,037 kg |
Délka čepele | 14 cm |
Materiál rukojeti | plast |
Popis
Kompaktní kuchařský nůž ZWILLING® Gourmet s čepelí o délce 14 cm je vhodný pro všechny druhy krájení. Lze s ním krájet maso a ryby, ovoce a zeleninu nebo sekat bylinky.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Kompaktní kuchařský nůž, 14 cm – Nepostradatelný pomocník pro širokou škálu úkolů. Je ideální pro přípravu ryb, masa, drůbeže i pro přípravu vegetariánských receptů. Usnadní vám krájení a řezání bezpočtu nejrůznějších surovin.
Kolekce nožů Gourmet je perfektní volbou pro všechny kuchaře - profesionální i nadšené hobby kuchaře. Osvědčená německá ocel té nejvyšší kvality v tradičním a prověřeném designu nožů s plnou střenkou se 3 robustními nýty a logem Zwilling na prostředním. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli bez svárů či spojů. Jsou dokonale vyvážené a práce s nimi je nejen snadná, ale i bezpečná. Ergonomicky tvarovaná rukojeť z odolné syntetiky dodává nožům moderní vzhled a zajistí, že vám ani mokrý nůž nevyklouzne z ruky.
- speciální směs nerezové oceli
- Sigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje)
- Friodur® - dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovuje
- ruční doostření a leštění, kontrola laserem
- bezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetiky se 3 nýty
- doživotní záruka na výrobní vady čepele
- lze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí
Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli, vyráběné exkluzivně pro společnost Zwilling, s optimálním poměrem chromu a uhlíku, zaručuje ty nejlepší vlastnosti. V kombinaci s propracovanými výrobními technologiemi tak vznikají nože, které jsou robustní, extrémně odolné, flexibilní, odolné korozi s dlouhotrvající ostrostí.
Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli patentovanou technologií SIGMAFORGE®, která ještě více vylepšuje skvělé vlastnosti kvalitní oceli - nože jsou pevnější a ostří je odolnější otupení. Speciální postup tvrzení nožů patentovanou technologii FRIODUR®, jež spočívá v tvrzení mrazem. Temperování oceli harmonizuje její molekulární strukturu, odstraňuje vnitřní pnutí, vytváří výjimečnou pružnost a předchází zlomení čepele.