Nejlepší prodejna ve střední a východní Evropě

25. dubna 2022
Nejlepší prodejna ve střední a východní Evropě
O michelinské hvězdě jste asi všichni slyšeli. Že se ale podobné ocenění uděluje i retailovým prodejnám, to může být pro mnohé novinka.

Retailový "Oscar"

Global Innovation Awards: „michelinská hvězda“ maloobchodních prodejen

International Housewares Association v Chicagu již od roku 2000 uděluje GIA – Global Innovation Awards, nejprestižnější ocenění pro maloobchodní prodejny. Nehodnotí se pouze design interiéru, ale také celková inovativnost konceptu, kvalita péče o zákazníky a vystupování personálu, úroveň prezentace zboží, úroveň marketingu.

Stejně jako v případě výše zmiňovaných michelinských hvězd průvodci opakovaně testují restaurace, obdobně cestují po světě i porotci GIA a navštěvují prodejny, aby mohli komplexně zhodnotit jejich úroveň a vybrat ty nejlepší, kterým udělí pomyslného retailového „Oscara“. 

/data/images/gia_2016_winner_logo_4c.jpg?0.04927109771665705

Nejlepší prodejnu ve střední a východní Evropě najdete ve Vodičkově ulici

prodejna Potten & Pannen – Staněk KitchenAid Concept Store

Je nám velkou ctí, že naše prodejna Potten & Pannen – Staněk KitchenAid Concept Store se do této vybrané společnosti dostala a získala v roce 2016 ocenění pro nejlepší prodejnu domácích potřeb ve střední a východní Evropě. Moc si toho vážíme a vnímáme to zároveň jako závazek do budoucna; i nadále vám budeme nabízet prvotřídní služby v prostředí, které je inspirující a hodné těch nejlepších světových značek, které v našem sortimentu najdete.

Sluší se připomenout, že to není poprvé, co společnost Potten & Pannen – Staněk získala ocenění GIA. V roce 2013 jsme zvítězili díky novému konceptu prodejen, který jsme připravili pro prestižní obchodní centra po celé České republice a na Slovensku. I díky tomu  dnes naše kamenné prodejny můžete najít i na takových adresách jako je pražské OC Nový Smíchov, OC Palladium, Westfield Chodov, olomoucká Šantovka, brněnská Galerie Vaňkovka či OC Central v Bratislavě.

Po třech letech od tohoto úspěchu jsme v roce 2016 oslavili další prvenství, tentokrát s prodejnou Potten & Pannen – Staněk KitchenAid Concept Store. Možná se ptáte, proč zrovna tato prodejna? Odpověď dle nás tkví v celkovém konceptu a doprovodných službách.

Tak trochu jiná prodejna

Kitchen Aid Concept Store má jedno významné nej. Jedná se totiž o první concept store této legendární americké značky v Evropě. Prodejna však krom exkluzivního sortimentu a atraktivního designu (autorkou interiéru je známá česká architektka Ivana Dombková) nabízí ještě něco navíc. Naleznete zde i prémiovou školu vaření Gourmet Academy.

V jednom uceleném prostoru tak spojujeme prodejní plochu s místem, kde můžete pod vedením těch nejlepších kuchařů (například Zdeňkem Pohlreichem, Mirkem Kalinou a ostatními MasterChef porotci a mnohými dalšími šéfkuchaři) zlepšit své gastronomické dovednosti. Všechny produkty, které vidíte vystavené v obchodě, si můžete v rámci kurzu vaření vyzkoušet v praxi. Právě to nás odlišuje od klasického prodejního místa. V Potten & Pannen – Staněk pouze neprodáváme, my s vámi sdílíme vášeň pro gastronomii.

/data/images/content/blog/gia-3.jpg?0.15972124698581047
/data/images/content/blog/gia-4.jpg?0.5792031292799402
/data/images/content/blog/gia-5.jpg?0.685304819957391
/data/images/content/blog/gia-6.jpg?0.6906360796730089

Během kurzu si vyzoušíte práci s prémiovými spotřebiči a tím nejlepším kuchyňským vybavením. Myslíme také na malé kuchaře a kuchařky: v rámci Le Petit Chef Academy pořádáme kurzy vaření i pro děti.

Příští rok plný nových výzev

Vítězství v kategorii nejlepší prodejny střední a východní Evropy nám otevírá cestu do celosvětového kola soutěže GIA, kde budeme soutěžit v kategorii Digital Commerce a znovu i Retail Excellence. Příští rok nás čeká i významné jubileum – oslavíme 25 let na českém trhu a bylo by velmi stylové slavit právě úspěchem v celosvětovém kole. Držte nám palce a přijďte se k nám do Potten & Pannen – Staněk KitchenAid Concept Store podívat. Ať již si chcete prohlédnout širokou nabídku ikonických produktů KitchenAid, nebo si užít kurz vaření plný nových chutí a pohodové, rodinné atmosféry, pevně věříme, že u nás budete spokojeni.

Související a doporučené produkty