#vartedomavklidu

25. ledna 2023
#vartedomavklidu
Pokud vám chybí naše kamenné prodejny, zavolejte si kdykoliv ve všední den od 10:00 do 15:00 s našimi konzultanty. 

Přes WhatsApp Vám ukážeme aktuální trendy a nové kolekce, pomůžeme s výběrem nových pomocníků do Vaší kuchyně. Stačí jen zavolat nebo napsat.​ Jsme tu pro Vás.

Marcela Paťhová

Managerka prodejny Újezd​Marcela Paťhová, ​Managerka prodejny Újezd

+420 607 941 822

ujezd@pottenpannen.cz

Michal Jančík

Manager prodejny OutletMichal Jančík, ​Manager prodejny Outlet

+420 724 727 623

outlet@pottenpannen.cz

David Bernát

Manager prodejny BratislavaDavid Bernát, ​Manager prodejny Bratislava
+421 918 507 079

central@pottenpannen.sk

Srdečně zdravíme všechny zákazníky, kuchaře i přátele naší společnosti,

chtěli bychom vás ujistit, že dveře k nám rozhodně nezavíráme ani v této náročné době. Dál podporujeme společnou vášeň k vaření, pečení i stylovému stolování. V těchto chvílích, kdy trávíme více času doma se svými blízkými, právě dobré jídlo i jeho příprava patří mezi příjemné okamžiky. A my se staráme, aby to bylo skutečným zážitkem.

Již téměř 30 let pro Vás po celém světě pečlivě vybíráme pouze to nejlepší do kuchyně i domácnosti, a nebude tomu jinak ani v této době. Naším hlavním posláním je, aby pro Vás naše produkty měly trvalou hodnotu, a také Vám každý den usnadňovaly práci a zpříjemňovaly život.

Naše prodejny zůstávají sice momentálně zavřené, ale celý náš tým je stále připraven Vám poradit či pomoci s vylepšením Vaší kuchyně nebo výběrem dárků, a to následujícími způsoby:


  • Nakupujte z pohodlí domova kdykoli online v e-shopech: www.pottenpannen.cz, www.pottenpannen.sk nebo www.kusmitea.cz
  • Připojte se k naší WhatsApp komunitě, kde Vám každý den nabízíme ty nejžhavější tipy na novinky a zajímavé recepty. Uložte si náš kontakt +420 725 855 050
  • Sledujte nás na sociálních sítích, kde Vám představujeme horké produktové novinky i kulinářské tipy a #vartedomavklidu. (Facebook, Instagram, YouTube)
  • Inspirujte se a vyberte si příští skvělý zážitek na kurzu vaření v naší Gourmet Academy s těmi nejlepšími mistry kuchaři
  • Spojte se s našimi špičkovými odborníky na design a vybavení kuchyní

A nikdy, prosím, neváhejte s Vaším přáním či podnětem kontaktovat přímo nás, Pavla (pavel.stanek@pottenpannen.cz) a Miloše (milos.stanek@pottenpannen.cz), zakladatele společnosti.

S celým týmem Potten & Pannen - Staněk jsme tu pro vás i v této nelehké době a velmi si vážíme Vaší dlouhodobé přízně. Přejeme pevné zdraví Vám i Vašim rodinám.

S úctou

Pavel Staněk & Miloš Staněk, zakladatelé společnosti

Pavel Staněk & Miloš Staněk