Moje vysněná svatba

25. ledna 2023
Moje vysněná svatba
Aby svatba byla opravdu nezapomenutelným zážitkem, stačí přestat jen snít a dojít si své sny vyplnit. Prodejny Potten & Pannen-Staněk jsou místem, kde se vaše vysněná představa stane skutečností.
Moje vysněná svatba

Manželství je passé?

I páry, které dlouho odolávaly, se dnes berou a rozhodně to není tím, že by manželský svazek byl ekonomicky výhodnější. To je bohužel stále přesně naopak. Avšak svatba jako obřad a slavnostní slib, jako kotva v dnešním rozháraném světě opět přichází do módy. Jen její forma se mění a přizpůsobuje se současným možnostem a trendům.

Svatbě předcházejí více či méně veselé či divoké rozlučky se svobodou, již nejen pánské. Vlastnímu obřadu je přikládána mnohem větší důležitost než dřív, pečlivě se vybírá místo i datum a čas, stejně jako prostory pro konání svatební hostiny, či následné pařby s přáteli.

Moje vysněná svatba

Každá nevěsta si přeje, aby její vysněný den byl prostě perfektní, do posledního detailu vyladěný, zkrátka den, na který budou všichni svatebčané ještě po letech vzpomínat. Aby svatba byla originální, nemusíte vymýšlet krkolomné scenerie obřadu na vrcholku skal nebo třeba v balónu. Kouzlo jedinečnosti tkví v detailu, v drobnostech, které ale mohou sehrát klíčovou roli.

Neméně důležitou roli hrají i svatební dary, protože není smutnějšího pohledu na nespokojeného ženicha a zklamanou nevěstu, rozbalující již třetí toustovač (protože přece mladí rádi snídani do postele) a snažící se stále držet úsměv na rtech. Mnohé páry, které se nyní rozhodly vstoupit do manželství, spolu žijí již delší dobu a mívají tak už vcelku vybavenou domácnost. Zejména v těchto případech jsou velmi vítaným pomocníkem svatební listy.

Šťastná nevěsta a spokojený ženich

Speciální program společnosti Potten & Pannen-Staněk pro nastávající novomanžele a jejich hosty uspokojí i ty nejnáročnější požadavky, ať už se týkají designové svatební tabule nebo dárků novomanželům. Vyškolený personál i svatební listy jsou k dispozici ve všech kamenných prodejnách společnosti. 

Speciální poradenský servis poskytuje prodejna v Praze na Újezdě. Samozřejmostí je konzultace a pomoc při výběru dárků či doplňků na slavnostní svatební tabuli, která může proběhnout jak v prodejně, tak i u Vás doma. Přidanou hodnotou je pak vhodné zabalení a odvoz vybraného zboží zdarma na určené místo.

Stylové svatební dárky pro novomanžele i hosty

Dechberoucí krása snoubící se s nevtíravým luxusem, to je přesně to pravé pro jedinečný svatební dar. Z nabídky přepychového vybavení svatebních tabulí či luxusních dárků pro novomanžele si zvláštní pozornost zaslouží umělecká díla, vzniklá za spolupráce ikon světové módy a firem, představujících špičky ve svém oboru.

Například ambiciózní a rafinovaný koncept příborů od známého pařížského klenotnictví Christofle, který spoluprací se slavným návrhářem dostal nový náboj a mohl tak představit vybroušený drahokam připomínající Fabergeho vejce, kousek pro skutečně výjimečné příležitosti–limitovanou edici Mood Karl Lagerfeld.

Versace jako symbol

Další slavný návrhář zářivého světa haute couture, Gianni Versace, spojil své jméno se špičkovou německou porcelánkou Rosenthal a světlo světa tak mohla spatřit opulentní a zlatem hýřící kolekce Medusa Rhapsody. Inspirována vzory na slavných, dnes již ikonických látkách, působí překvapivě moderně a svěže, přestože jejím ústředním motivem jsou barokní květy a vintage Versace logo 90let. Patří-li pár snoubenců mezi kulinární nadšence, pak velmi žádaným, luxusním, a přitom zároveň vysoce praktickým dárkem může být i ikonický robot KitchenAid Artisan v jemně snové, perlově bílé barvě.

Související a doporučené produkty