Zwilling
Twin 1731 blok s noži - 7 ks
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnost | 4,03 kg |
Materiál rukojeti | dřevo |
Popis
TWIN 1731 kombinuje tradici s inovací, formu s funkčností. Výsledkem je nůž výjimečných kvalit.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Zwilling Twin 1731 blok s noži - 7 ks
Řada Twin 1731 je pojmenována po roce, ve kterém značka ZWILLING J.A. HENCKELS vznikla. První z nové generace nožů, citlivě kombinující osvědčené a tradiční s inovací, představuje skvělou kombinaci formy a funkčnosti. Nůž shrnuje bohatství zkušeností s tradicí značky a přichází s jeho novým ztvárněním. Je to klasika, která chytne duši, klasika, která hmatatelně spojuje umění kovaného nože, materiálu a formy.
Exkluzivní vysoce kvalitní ocel Cronidur 30 pro dlouhotrvající ostrost, maximální odolnost korozi a stabilitu nože. Unikátní technologie tvrzení oceli mrazem Friodur®- jež ještě zvyšuje kvalitu nože a podporuje celkovou odolnost a pružnost použité oceli. Nože jsou vyráběny z jediného kusu oceli díky patentované technologii Sigmaforge.
Klínová geometrie čepele dodává nožům výjimečnou stabilitu a usnadňuje řezání a krájení. Tvar čepele kombinuje tradiční japonskou a evropskou kulturu výroby nožů té nejvyšší kvality. Díky plnému ostří můžete při krájení a řezání používat celou délku čepele. Nový, vylepšený tvar záštity (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) pro ještě vyšší bezpečnost a větší oporu prstů pro přesné, efektivní a bezpečné používání.
Rukojeť z macasarského ebenového dřeva podtrhuje jedinečnost těchto nožů a dodává každému noži individuální rozměr.
Blok z jasanového dřeva, se speciální olejovou úpravou, pro uložení 3 nožů, ocílky.
- rukojeť: ebenové dřevo
- čepel: mrazem tvrzená (Friodur® technologie), vyrobená z vysoce kvalitní nerezové oceli
Balení obsahuje:
- dřevěný blok - jasanové dřevo
- špikovací nůž 100 mm
- santoku nůž 180 mm
- plátkovací nůž 200 mm
- kuchařský nůž 200 mm
- chlebový nůž 200 mm
- ocílka 230 mm
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
19. února 2024
Hovězí s cajunským kořením podle Pavla Maurera
22. ledna 2024
Jaké jsou trendy v kuchyních pro rok 2024?
03. července 2023