
Práce smutek zahání. Upečte si třeba ciabattu, italský venkovský chléb
S novými formami od Emile Henry to zvládne každý. Lehounce gumový uvnitř a křupavý navenek. Takový má být správný středomořský chléb ciabatta. Ta naše je ještě navíc jemně...
Zdeněk Pohlreich: „Staňte se snadno a rychle mistrem francouzských "baguettes". Troška mouky, droždí, vody a soli a je to!”
Keramická forma na bagety přesune malé pařížské pekařství přímo k vám domů - připravte si tu pravou francouzskou bagetu přímo ve vaší troubě. Nenapodobitelná vůně linoucí se celým domem ve spojení s lahodnou chutí čerstvě upečené bagety. Krásně propečená křupavá kůrka s nadýchanou a lehkou střídkou skrytou uvnitř, která tak krásně voní!
Žádné rozmražené polotovary, prostě jen autentická chuť a vůně bagety upečené z vámi vybraných surovin, tak jak ji máte nejraději.
Keramická forma se skládá ze dvou částí - keramického tácu opatřeného třemi prohlubněmi a keramického poklopu, který je opatřen otvory a širokými rukojeťmi pro snadnou manipulaci i s rozpálenou formou. Díky prohlubním se jednotlivé díly těsta na bagety nespojí dohromady, důmyslně navržený poklop s otvory zajišťuje potřebnou úroveň vlhkosti a optimální cirkulaci horkého vzduchu, aby upečené bagety byly krásně křupavé.
Všechny výrobky firmy Emile Henry jsou vyráběny ručně, za použití ryze přírodních materiálů - kvalitní burgundské hlíny, písku a vody. Díky generacemi ověřeným postupům, ruční kontrole každého kusu a inovativní technologii High Resistance®, jsou výrobky odolné nárazu a poškrábání - jídlo v nich lze nejen upéci, ale i krájet a servírovat. Glazování za vysokých teplot zaručuje barevnou stálost a nádobí tak může být bez obav umýváno v myčce nádobí.
S novými formami od Emile Henry to zvládne každý. Lehounce gumový uvnitř a křupavý navenek. Takový má být správný středomořský chléb ciabatta. Ta naše je ještě navíc jemně...