Mauviel
M‘3S Pánev na smažení, 20 cm
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnost | 0,783 kg |
Popis
Pánev vyrobená z kombinace mědi, hliníku a nerezové oceli. Ikonická rukojeť z lité nerezové oceli.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Mauviel M‘3S Pánev na smažení
Pánve z kolekce M'3S značky Mauviel 1830 se výborně hodí na přípravu steaků, ryb nebo při gratinování. Vneste do své kuchyně ikonické francouzské nádobí, které si zamilujete především díky měděnému povrchu.
Dostupné varianty:
Průměr 20 cm, výška 8 cm
Průměr 26 cm, výška 10,2 cm
Průměr 30 cm, výška 11,8 cm
Francouzský výrobce Mauviel1830 vždy hledí především na inovace. Vznik kolekce M‘3S má v sobě myšlenku na dostupné měděné nádobí, které je vyrobené kombinací broušené mědi, hliníku a nerezové oceli. Právě tato kombinace umožňuje skvělé vedení tepla ale také čištění vnitřního povrchu samotného nádobí.
- Tloušťka 2 mm
- Nevhodné do myčky
- Vhodné do trouby
- Nevhodné na Indukci
- Nerezová ocel uvnitř nádobí pro snadné čištění
- Tělo z mědi a hliníku pro skvělé vedení tepla
V roce 1830 založil Ernst Mauviel v normandském městě Villedie-les-Poeles manufakturu, která se zaměřila na výrobu měděného nádobí. Mauviel se už od začátku zařadil mezi výrobce nejen pro profesionály (mimo jiné vybavoval i kuchyně Titanicu). Právě pro svou kvalitu, výjimečné řemeslné zpracování a v neposlední řadě i skvělý design, se stal číslem jedna i pro nadšené domácí kuchaře.
Skladba materiálů
Vnitřní vrstva je tvořená 16% nerezové oceli, která zajišťuje snadné čištění. Tělo nádobí je tvořeno 64% hliníku, díky kterému pánev skvěle vede teplo. Perfektní design a provedení má na svědomí 20% mědi.
Využití
Nádobí z kolekce M’3S je vhodné na sklokeramické, plynové ale i elektrické sporáky, díky rukojeti z lité nerezové oceli se nebojte toto nádobí vložit i do trouby. Gratinování nikdy nebylo jednodušší.
Rukojeť
Z lité nerezové oceli, která skvěle padne do ruky a díky ní je manipulace s nádobím velice snadná a zábavná.
Před prvním použití a po každém použití umyjte nádobí horkou mýdlovou vodou, opláchněte a osušte.
Vaření
- sůl přídavejte až poté, co se voda začne vařit
- nepřehřívejte prázdný hrnec či pánev, došlo by k nevratnému poškození
- vařte vždy na nízký či střední výkon sporáku
- používáním může povrch nádoby změnit barvu, což však nemá vliv na její vlastnosti
- na plynovém sporák dbejte na to, aby plameny nešlehaly mimo dno nádoby
Údržba
- nepoužívejte bělidla
- při přichycení jídla nechte nádobí odmočit v teplé mýdlové vodě
- výrobek může být umýván v myčce nádobí, vyvarujte se však používání příliš agresivních prostředků
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
19. února 2024
Hovězí s cajunským kořením podle Pavla Maurera
22. ledna 2024
Jaké jsou trendy v kuchyních pro rok 2024?
12. září 2023
Dýňové noky s rukolovým pestem a kozím sýrem
05. září 2023