Villeroy & Boch
Kensington fromage nůž na měkké sýry, 25 cm
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 25,4 × 0 × 0 cm |
Hmotnost | 0,095 kg |
Materiál rukojeti | nerezová ocel |
Popis
Nerezový nůž na měkké sýry německé značky Villeroy & Boch patří do kolekce Kensington Fromage. Vyroben byl z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 v matném provedení.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Villeroy & Boch Kensington fromage nůž na měkké sýry, 25 cm
Nůž na sýry z kolekce Kensington fromage byl vyroben z matné nerezové oceli v neobvyklým a zároveň však elegantním designu, který bude slušet prostřenému stolu. Čepel nože je zmenšená tak, aby se na ni měkké sýry nelepily. Promyšlený sofistikovaný tvar rukojeti je navíc příjemný na úchop, což oceníte při manipulaci s nožem. Zárukou kvality je tradiční německá značka Villeroy & Boch.
- Vyroben z vysoce kvalitní ušlechtilé nerezové oceli 18/10
- Jde o materiál s dlouhou životností, který je navíc hygienický
- Nepřebírá chutě ani pachy potravin, snadno se udržuje a čistí
- Určen pro krájení měkkých sýrů, vhodný i pro prostřený stůl
- Nůž lze pro jeho kvalitu bez obav mýt v myčce nádobí
- Do košíku myčky je nutno jej vkládat tak, aby se jeho ostří nedotýkalo příborů
- Označen logem Villeroy & Boch, které mu dodává příboru punc luxusu
Nerezové příbory Villeroy & Boch, jejich výhody a výroba
Německá společnost Villeroy & Boch používá pro výrobu příborů vysoce kvalitní ušlechtilou nerezovou ocel 18/10, kterou kromě 72 % oceli tvoří také 18 % chromu a 10 % niklu. Vysoký obsah chromu v oceli zajišťuje lžicím, vidličkám a lžičkám z monobloku oceli vysokou odolnost proti rzi a vysoký lesk i po dlouhé době používání, díky niklu pak odolávají potravinovým kyselinám. Top kvalitě jídelních sad příborů odpovídá i 12 kroků leštění, a to i v těch případech, kdy jsou příbory dále broušeny a satinovány pro matný povrch. V případě potřeby jsou příbory také leštěny ručně.
Pro výrobu nožů Villeroy & Boch, ať už z monobloku či s dutou střenkou a vkládanou čepelí, je používána speciální nožířská ocel. Čepele nožů jsou během výrobního procesu kaleny. Pro optimální proces kalení a tedy i vysokou a dlouhotrvající ostrost neobsahuje tato ocel nikl, jež ji chrání před potravinovými kyselinami. Pro delší životnost nožů tedy doporučujeme před jejich vložením do myčky oplachovat ulpělé zbytky jídel.
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
22. dubna 2024
Poke bowl s marinovaným lososem podle Olgy Trčkové
19. února 2024
Hovězí s cajunským kořením podle Pavla Maurera
22. ledna 2024