
Kuřecí saltimbocca
Kuřecí řízky ochuťte pepřem. Na každý řízek položte snítku šalvěje. Obalte řízky prosciuttem a převažte je kuchyňskou nití. Na pánvi rozehřejte olivový olej. Restujte řízky,...
GreenPan Milan 3D pánev - žebrovaný povrch, 24 cm
CW000183-007Pánev z řady Milan 3D o průměru 24 cm s nepřilnavým vnitřním keramickým povrchem Thermolon Marathon a ergonomickou rukojetí z nerezové oceli. Žebrovaný povrch - pro rychlejší zatažení povrchu masa, vytvoří i působivou mřížku, pro milovníky masa a drůbeže.
GreenPan je první "zelené" nádobí, kterému nejde jen o vaše zdraví, ale i o zdraví naší planety. Nepřilnavý povrch THERMOLON neobsahuje PTFE, a proto při zahřátí nad 260°C neuvolňuje toxické výpary. Je vyráběn bez použití toxického PFOA. THERMOLON je rezistentní vůči teplotám až do 450°C, je proto velmi odolný a má dlouhou životnost. Dokonalá tepelná vodivost a vysoká odolnost znamenají skvělou použitelnost při smažení, dušení a dokonce i flambování! Ve srovnání s jinými výrobky je při výrobě GreenPan do atmosféry uvolněno o 60% méně CO2.
Milan 3D
Díky inovativní struktuře povrchu pánví dochází při vaření k optimálnímu rozložení tuku a distribuci tepla ve vztahu k povaze připravovaných surovin. Pokrmy se tak připravují adekvátně svému složení, jsou křupavější a jejich příprava zabere méně času.
Technologie Thermolon™, nepřilnavý keramický povrch na bázi minerálů, nabízí domácím i profesionálním uživatelům skvělé výhody a bezkonkurenční tepelnou odolnost. Thermolon™ je prvním patentovaným nepřilnavým keramickým povrchem, který odolává vysokým teplotám. Neobsahuje PTFE, při výrobě není užíváno PFOA, proto je GreenPan™ šetrný k životnímu prostředí... A zdravý.
Unikátní technologie nástřiku Magneto induction, díky němuž můžete pánev používat na indukčním sporáku i bez vloženého indukčního plátu. Při použití na ostatních sporácích pak vaříte bez ztráty výkonnosti. Indukční pláty navíc zvyšují hmotnost pánve - Magneto proto oceníte i pro snazší manipulaci při přípravě pokrmu.
Kuřecí řízky ochuťte pepřem. Na každý řízek položte snítku šalvěje. Obalte řízky prosciuttem a převažte je kuchyňskou nití. Na pánvi rozehřejte olivový olej. Restujte řízky,...