„Fondování“ není jen jídlo. Je to životní styl. Společné chvíle s těmi, s nimiž vám je dobře. Sedíte kolem stolu, povídáte si a namáčíte maso do horkého oleje, pečivo do teplé sýrové omáčky nebo lahodné čerstvé ovoce do rozpuštěné čokolády. Abyste si to užili naplno a dosytosti, potřebujete perfektní pomůcky. Připravili jsme je pro vás a doplnili prémiovými surovinami.
Sady na fondue
Je to jednoduché – nádoba na olej či omáčku, stojan a hořák. A hlavně atmosféra podpořená něčím dokonale fungujícím a elegantním na pohled. Vyzkoušejte kouzlo keramiky francouzské firmy Emile Henry nebo vynikající vlastnosti dvakrát smaltované litiny Staub. Vybírejte také podle toho, budete-li pracovat s horkým olejem nebo třeba jen méně náročnou čokoládou.
Máme pro vás také doplňky – náhradní hořáky, hořlavou pastu nebo doplníme množství vašich fondoue vidliček. Kdo je připraven, nebude překvapen ani velkou party.
Prémiová čokoláda
Přivezli jsme ji pro vás z labužnické Francie, ba co víc – přímo z Paříže, z historické gurmánské restaurace Aux Anysetiers du Roy. Jakoby přišla hora k Mohamedovi, tak vám posílají svou vlastní ručně zpracovávanou gourmet kolekci fondue čokolády, plněnou do originálních kameninových nádob z malé manufaktury poblíž Lyonu. Stačí ji tak zahřát, aby díky skvělým termoakumulačním vlastnostem kameniny zůstala tři čtvrtě hodiny teplá a nádherně vláčná. Nepotřebujete žádnou další mísu a dokonce ani čajové svíčky, prostě si užívejte pohodového fondování,
Vyzkoušejte okouzlující spojení tmavé čokolády s opojnou a nezaměnitelnou chutí karamelu je ideální pro servírování spolu s mandarinkami, výrazná chuť mandarinek dá vyniknout sladké chuti karamelu nebo podmanivou kombinaci mléčné čokolády s výrazným aroma pražených oříšků a jahodami. Milujete bílou? Nejlépe si ji vychutnáte ve spojení s červeným ovocem.