Předchozí produkt Kusmi Tea čajové filtry, 100 ks Následující produkt Maison Berger Paris náplň do katalytické lampy Neutrální čisticí směs, 500 ml

Informace o produktu

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich a čtyřstranné struhadlo Microplane, Pohlreich SelectionZdeněk Pohlreich: 
„Čtyři dokonalí pomocníci v jednom. Made in USA. Tahle nejostřejší struhadla na světě nikdy nezklamou. Díky široké škále různých tvarů i jemnosti strouhání jsou skutečným světovým unikátem. Dají vašemu jídlu jiskru, vzhled i kyslík. V našich restauracích nepoužíváme nic jiného.  ”

 

 

 

Microplane čtyřstranné struhadlo

Klasické struhadlo jak jej všichni známe, vyšperkoval Microplane k dokonalosti. Pevná nerezová kostra, tělo z odolného černého plastu a 4 nejoblíbenější struhadla Microplane z chirurgické oceli upravená patentovanou technologií fotoleptání pro extrémní dlouhotrvající ostrost. Ergonomická rukojeť s měkkým úchopem, protiskluzová úprava pro větší stabilitu a ochranu pracovní plochy před poškrábáním.
Struhadlo je omyvatelné v myčce nádobí, pro usnadnění ručního mytí, je jemné struhadlo odnímatelné.

Jemné struhadlo je vhodné na strouhání citrusové kůry, česneku, čokolády nebo tvrdého sýra.
Struhadlo na tenké proužky je vhodné na strouhání čokolády, sýra nebo čerstvé zeleniny na atraktivní tenké proužky.
Ultrahrubé struhadlo je předurčeno ke strouhání zelí do zelných salátů, brambor na přípravu bramboráků či měkkých sýrů.
Klasické plátkovácí struhadlo pro přípravu tenkých plátků.

  • extrémní dlouhotrvající ostrost díky patentované technologii fotoleptání
  • krájení a strouhání potravin bez zbytečného potrhání surovin - zachovává a umocňuje jejich aroma a chuť
  • ostří z nerezové chirurgické oceli, vyrobené v USA
  • omyvatelné v myčce nádobí
  • 4 druhy struhadel v 1 nástroji
  • praktický obal na uskladnění struhadla
  • rozměry 12 x 8 x 27 cm

 

Doporučujeme dokoupit

Podobné produkty Čtyřstranné struhadlo Microplane Pohlreich Selection

Články o produktu

Šafránové rizoto podle Zdeňka Pohlreicha

Šafránové rizoto podle Zdeňka Pohlreicha

Rizoto je jednoduché na přípravu, ale je několik málo věcí, na které je potřeba dát si pozor. A jednou z těch věcí je nepochybně správná rýže, jinak nebude rizoto mít krémovou...