Ken Hom
Čínský kuchařský nůž Excellence, 18 cm
Parametry a popis
Parametry
Rozměry (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnost | 0,354 kg |
Materiál rukojeti | plast |
Délka čepele | 18 cm |
Popis
Speciální nůž, tvarem připomínající sekáček, doplňuje řadu Excellence od mistra asijské kuchyně Kena Homa. Ostrá nerez čepel je 18 cm dlouhá, ergonomická rukojeť z odolného černého plastu, dlouhá 12 cm.
Produkt najdete pod
Dlouhý popis
Čínský kuchařský nůž Ken Hom Excellence, délka čepele 18 cm
Čínský kuchařský nůž, připomínající sekáček s čepelí dlouhou 18 cm umožňuje krájení přes kost, ale zejména je vhodný pro porcování masa i zeleniny. Pokud milujete asijskou kuchyni, tento nůž by vám rozhodně neměl chybět. Ergonomická rukojeť s povrchovou úpravou Stone je vyrobená z vysoce odolné černé syntetiky, umožňuje pohodlný úchop a přesné vedení řezu. Ultra ostrá čepel z kvalitní nerezové oceli si bez námahy poradí se zelím, vepřovým masem, měkkým tofu i tvrdou kostí, není však primárně určen na jejich sekání. Nůž kvalitně řeže i přes kost, můžete jej však používat obdobně jako evropský kuchařský nůž.
Pro asijské a čínské kuchaře je sekáček univerzálním řezacím nástrojem, díky kterému jsou všechny ostatní nože zbytečné. Jakmile začnete pracovat s sekáčkem, uvidíte, jak snadné je jeho použití pro plátkování, krájení na kostky, sekání, filetování, krájení na malé nudličky nebo drcení všech druhů potravin. Rychle se stane tím prvním, po čem v kuchyni sáhnete, bez ohledu na to, jaké jídlo připravujete!
Ken Hom
Ken Hom wok = světová špička pro autentickou přípravu čínské a asijské kuchyně
Technické specifikace:
- délka čepele: 18 cm
- délka střenky: 12 cm
Čínský kuchyřský nůž – sekáček je možné mýt v myčce, pro dlouhodobé zachování ostrosti ale doporučujeme šetrné ruční mytí.
Fenomén Ken Hom – téměř 40 let na asijské vlně
Zapálený propagátor čínské a asijské kuchyně i kultury, špičkový kuchař, úspěšný restauratér, autor 37 kuchařek přeložených do mnoha jazyků, televizní celebrita s vlastními pořady, nositel Ŕádu britského impéria (OBE) za služby kulinárnímu umění, milovník vína a japonské whisky, fotbalový fanda Manchestru United, pokorný a milující syn hrdý na svou matku a své kořeny...to všechno je Ken Hom, zakladatel značky pyšnící se jeho jménem.
Ken Hom – spojení švýcarské preciznosti a kvality s kouzlem asijské kuchyně
První pánev s názvem Ken Hom Hot Wok byla uvedena na trh v roce 1986, jednalo se o první wok na světě, který měl seříznuté dno tak, aby seděl nejen na otevřeném ohni, ale třeba i na elektrických plotýnkách. Prvenství měly Ken Hom Wok pánve také v tom, že se začaly prodávat i v běžných obchodech na hlavních třídách, nejen ve speciálkách. O 12 let později mělo například již 10 % domácností ve Velké Británii některý z produktů, nesoucí jméno Ken Hom. Do dnešních dnů se prodalo do 59 zemí světa více jak 8 milionů kusů výrobků, nesoucích jméno Ken Hom.
Kenova spolupráce na výrobě pánví s DKB Household, dceřinou společností švýcarského holdingu Diethelm Keller Group, nepřetržitě trvá přes 30 let, od roku uvedení první pánve na trh. Tato celosvětově působící holdingová společnost je spravovaná již čtvrtou generací zakládající rodiny a je lídrem na světovém trhu domácích potřeb.
Ken Hom wok pánve, nesoucích jeho jméno, samozřejmě používá a každý "svůj" nový výrobek také osobně velmi pečlivě testuje, než je vypuštěn na trh. Ví totiž moc dobře, jak je důležité při stir-fry vaření pracovat s kvalitním nádobím a příslušenstvím, protože i to ovlivní chuť připravovaného jídla. I proto pánve ani další doplňky nesoucí jeho jméno Ken Hom své uživatele nikdy nezklamou.
Správný kuchař nemůže vařit čínská jídla bez dobré wok pánve, říká ve svých pořadech Ken Hom, světově uznávaný odborník na autentickou čínskou a asijskou kuchyni. Ken Hom wok nepřilnavé pánve řady Excellence jsou skutečně tím nejlepším, co si můžete pořídit.
Zajímá vás příběh mistra asijské kuchyně a jeho značky Ken Hom? Kde se vzal a jak žije teď? Více se dočtete v článku na našem blogu zde.
Podobné produkty
Ostatní si také kupují
Recepty a rady
19. února 2024
Hovězí s cajunským kořením podle Pavla Maurera
22. ledna 2024
Jaké jsou trendy v kuchyních pro rok 2024?
03. července 2023