25 let trendů podle Potten & Pannen - Staněk

25. dubna 2022
25 let trendů podle Potten & Pannen - Staněk
1992 - 2017 v Potten & Pannen - Staněk nejsme jen inovátoři a lídři trhu, jsme hlavně nekompromisní tvůrci trendů 
25 let trendů podle Potten & Pannen - Staněk

V pražských ulicích je spousta obchodů. Jejich výkladní skříně jsou pořád nápaditější, zaujmou. A pak jsou i takové, které vám zákonitě ukrojí minimálně pět minut času na chodníku a další půl hodinu uvnitř. A to jsou ty naše! Světově oceněné a nenapodobitelné pojetí formy prodeje našich obchodů Potten & Pannen - Staněk, jejich nabídka a servis nám získalo mezinárodní ocenění GIA Global 2017 za nejlepší prodejnu na světě s KitchenAid Concept Store & Gourmet Academy

„Jádro naší filozofie je jednoduché.“ říká Pavel Staněk, spoluzakladatel Potten & Pannen - Staněk . „Naše společnost je především o vytváření harmonie mezi kvalitou, designem a excelentními službami. Od otevření našich dveří v roce 1992, stojíme u našich zákazníků a přibližujeme kvalitu vaření, stolování a všeho, co je spojenou s kuchyní k umění.” Oceněním GIA tedy oslavy nekončí.

KitchenAid prodejna

Naše společnost tento rok slaví 25 let

Naše společnost tento rok slaví 25 let od dne svého vzniku a bude je slavit ve stylu sobě příznačném. Jak vám již napovídá úvodní stránka našeho časopisu, jsme tento rok zahájili spolupráci s Pasta Onerem, českým street art umělcem. Pasta Oner vytvoří design produktů společnosti Potten & Pannen - Staněk. “Svět maloobchodu se rychle mění,“ říká Pavel Staněk. „Jsme vizionáři a snažíme se být dobře připraveni na budoucnost.” Spojení s Pasta Oner je toho jasným příkladem. Komiksový umělec Pasta apelující na dynamiku společnosti jednoznačně mluví jazykem generace mileniálů, se kterou se tímto způsobem Potten & Pannen - Staněk spojuje již teď.

Potten & Pannen - Staněk oslava 25 let

Video - Designové kuchyňské nádobí těch nejlepších světových značek

Potten & Pannen - Staněk také spolupracuje se slavným a špičkovým kuchařem Zdeňkem Pohlreichem. Výsledkem spolupráce je speciální kolekce značkového kuchyňského nádobí a náčiní – Pohlreich Selection. “Nejedná se o typický „marketingový počin”, říká Pavel Staněk. Jde o společný dlouhodobý projekt, který se zakládá na vzájemné důvěře, porozumění a sdílení stejných hodnot: úctě k řemeslné kvalitě, důrazu na vysokou užitnou hodnotu a nadšení pro krásu.” 


Slavit 25. výročí Potten & Pannen - Staněk budeme v našich 12 prodejnách v Česku a na Slovensku. Navštivte také naši proslulou školu vaření Gourmet Academy nebo i její program pro děti a mládež: Le Petit Chef. Budeme se na Vás těšit se spoustou dalších překvapení po celý rok, protože naše úspěchy se zhmotňují ve vás - našich spokojených zákaznících.


Související a doporučené produkty