Rychlý úvod do chytré aplikace Zwilling Culinary World

02. června 2022
Rychlý úvod do chytré aplikace Zwilling Culinary World
Rychlý úvod do kulinárního světa chytré mobilní aplikace Zwilling Culinary World. Vakuujte a skladujte potraviny chytře s produkty Zwilling Fresh & Save i s pomocí vašeho mobilního telefonu!
Rychlý úvod do chytré aplikace Zwilling Culinary World

Videonávod-začínáme s Zwilling Culinary


Aplikaci Zwilling Culinary World můžete stáhnout do svých zařízení z Google Play (pro zařízení s Androidem) i z App Store (pro zařízení s iOS).

Po stažení mobilní aplikace Zwilling Culinary World do vašeho mobilního telefonu či tabletu, je nejprve potřeba přidat nové zařízení, v tomto případě Fresh & Save, abyste mohli naplno využívat všechny možnosti chytré mobilní aplikace.

Že to není nic složitého, se můžete přesvědčit na krátkém videonávodu:


Videonávod-přidání uskladnění vakuovaných potravin


Přidání uskladněných vakuovaných potravin do vaší aplikace je také velice snadné a intuitivní. Kromě označení / pojmenování uskladněných potravin, můžete přidat i fotografii, a to vyfocením přímo prostřednictvím aplikace, nebo použitím již uložené fotografie ve vašem zařízení.

Naskenováním QR kódu z víčka dózy nebo QR kódu umístěného na plastovém vakuovacím sáčku (doporučujeme skenovat QR kód ze sáčků před jejich naplněním) určíte v čem (dóza, sáček) potraviny uskladňujete.

Pak už jen vyberete druh potraviny a zda je uskladňujete v ledničce či mrazáku. Výsledné datum doporučené spotřeby má informační charakter, vychází z testů provedených v Zwilling J.A. Henckels. Je třeba brát zřetel i na stav potraviny v okamžiku jejího vakuování i potřebu dodržování hygienických standardů během celého procesu vakuování.


Související a doporučené produkty