Jsme to stále my a jsme tu pro vás

13. dubna 2022
Jsme to stále my a jsme tu pro vás
Ve spolupráci s designéry slovenského studia Milk jsme pozměnili svou vizuální identitu. 
Jsme to stále my a jsme tu pro vás

Loga pro gigitální svět

Lepší viditelnost pro digitální svět

Důvodem našeho kroku bylo zjednodušení, s cílem větší adaptability loga pro digitální prostředí, zejména pro vizuální komunikaci na sociálních sítích a v neposlední řadě je také důvodem větší porozumění značce při jednáních se zahraničními partnery. Změna se postupně projeví na všech materiálech a ve všech kanálech se společností jakkoli spojených. Příjmení majitelů – Pavla a Miloše Staňka jsme k logu nově připojili jako podpis. Podpis nositelů a kurátorů prémiových kulinářských zážitků, podpis vlastním jménem zaručující trvalou kvalitu nabízených luxusních výrobků a služeb.

Identita značky

„Úprava a zjednodušení identity je přípravou na další etapu značky Potten & Pannen-Staněk, která bude postavena kolem zážitků a radosti z vaření, a kterou budeme posouvat z produktového do více lifestylového teritoria," říká o nové podobě identity Pavel Staněk.

Majitelé si přáli, aby si design loga udržel čistotu a zákazníkovi jasně předal informační hodnotu o charakteru společnosti, lidí, kteří za ní stojí a jejich osobním přístupu.

27 let prémiových zážitků

27 let mezi vámi

Firma Potten & Pannen-Staněk je tu pro vás více než 27 let. Po celou dobu se bez výjimky snažíme nabídnout kvalitu vaření, stolování a kulinárního umění vůbec. Myslíme si, že se nám to daří, protože i díky vám jsme trojnásobným držitelem ocenění Superbrands za roky 2014, 2016 a 2019.

Sortiment společnosti Potten & Pannen-Staněk najdete v 12 kamenných prodejnách v ČR a SK, v e-shopu pottenpannen.cz a pottenpannen.sk nebo si jej pod vedením těch nejlepších kuchařů můžete zažít v prémiové škole vaření Gourmet Academy.