Emile Henry Delight – jednoduše delikátní

02. září 2022
Emile Henry Delight – jednoduše delikátní
Vaření s ním je skutečně potěšením pro každého kuchaře, přináší požitek pro všechny smysly. Při konzumaci jídel v něm připravených se vám po těle rozlije příjemný pocit a navíc budete mít radost z toho, s jak neuvěřitelnou lehkostí se v nádobí řady Delight vaří a jak snadno se udržuje.

Pro všechny, kteří vaří s vášní.
Emile Henry Delight – jednoduše delikátní

Dokonalé užitné vlastnosti řady Delight přímo vybízejí ke znovuobjevení domácího pečení, lákají k přípravě výjimečného jídla. Skutečně vás překvapí novými chutěmi a přímo vybízí k tomu, abyste se pochlubili se svým výtvorem. 

Nádobí Emile Henry Delight je zkrátka mimořádně zdařilým designovým kouskem, navrženým tak, aby všechny nádoby této designově čisté kolekce umožňovaly jak přípravu tradičních, tak i moderních pokrmů a zároveň i společné stolování a sdílení chutí, vůní a barev připravených pokrmů.

Vaření na vlastní kůži

 s reprezentantkou firmy Emile Henry, Pauline Monteil, jsme v naší prodejně v Praze na Újezdě vyzkoušeli vaření ve stále populárnějším „podivném hrnci se špičatým víkem“, tedy v tajine. Po pikantním kuřeti s máslovou dýní se jen zaprášilo.

Ostatně nebylo se co divit. Břidlicově tmavá základna dokonale pasuje k bílému víku tohoto speciálního hrnce, který se sám o sobě na stole krásně vyjímá a jídlo v něm, díky tmavému podkladu, navíc skvěle vypadá. A teď si ještě představte, že během hodiny díky speciálnímu způsobu vaření vykouzlíte pokrm, chutí se blížící nebeské maně. 

Abychom potěšili i ty mezi námi, co příliš neholdují masu, podrobili jsme zatěžkávací zkoušce také hrnce Delight a společně jsme připravili stylovou francouzskou pochoutku z jednoho hrnce – jednoduše zapečenou zeleninu, pravda s kousky slaniny.

Tohle skvělé jídlo, připravované pomalým vařením, se díky samopodlévacím poklicím opravdu vyvedlo a ten, kdo zaváhal, už neochutnal.

Výhody produktu

Podtrženo a sečteno:

  • pro pečení, dušení, smažení, restování i zapékání při jakékoli teplotě můžete použít jednu a tu samou nádobu, která navíc na stole skvěle vypadá, takže ji využijete rovnou i pro servírování
  • nadobí Delight snese absolutní teplotní šok – z mrazáku do mikrovlnky
  • pokrmy lze připravit skutečně na všech zdrojích tepla, tedy i na indukci
  • teplo je bleskově rozvedeno po celém povrchu (vysoká teplota rychleji, než za 1 minutu)
  • s nádobím kolekce Delight se snadno manipuluje, je lehčí, než byste čekali
  • keramika Flame Ceramic® udrží váš pokrm teplý až po dobu 30 minut
  • samopodlévací poklice s novým designem umožňují jednoduše poklici odložit, aniž by zašpinila vše kolem sebe
  • ideální pro zdravé pomalé vaření, které zachovává nutriční vlastnosti všech ingrediencí
  • nepřilnavý povrch z vysoce odolné glazury se snadno čistí
  • bez obav z poškození snese myčku nádobí

Související a doporučené produkty