Barevný svět nádobí Villeroy & Boch

02. září 2022
Barevný svět nádobí Villeroy & Boch
Objevujte krásné kolekce od Villeroy & Boch, které promění každou tabuli v kouzelnou hru barev, tvarů a designových vzorů nebo naopak v ukázku stylové moderní jednoduchosti.
Barevný svět nádobí Villeroy & Boch

Porcelán Villeroy & Boch

Propadněte kouzlu jedinečnosti

Villeroy & Boch je evropskou značkou s bohatou tradicí výroby nádherného prémiového porcelánu, který promění každou hostinu v exkluzivní zážitek. Poznáte ho na první pohled – jedinečné tvary, vzory i stylová jednoduchost těchto porcelánových kolekcí se velice liší od běžného nádobí. Značka navíc spolupracuje s předními světovými umělci, takže není divu, že některé kolekce připomínají umělecká díla, ony uměleckými díly opravdu jsou. Vydejte se s námi na prohlídku do nádherného zábavného světa kolekcí Villeroy & Boch!

Kolekce

AMAZONIA

Barevná kolekce Amazonia vás zve k návštěvě tropického pralesa. Váš stůl osvěží nádherné obrázky orchidejí, modrých květů maracuji, kolibříků a motýlů doplněné motivy zlatého lemování. 



AMAZONIA ANMUT
Moderní, okouzlující a exotická, taková je kolekce Amazonia Anmut, inspirovaná prací botanika Alexandra von Humboldta. Je doslova uměleckým dílem, na kterém nádherně vyniknou vaše delikatesy.

Kolekce porcelánu Amazonia, Villeroy & BochVilleroy Boch, Amazonia Anmut, talíř. multicolor


Šarm, elegance, harmonie – tyto vlastnosti dokonale vystihují kolekci Anmut, vyrobenou z prémiového bílého kostního porcelánu. Nechte se inspirovat touto rafinovanou krásou a podávejte krásné pokrmy, kterými zvýrazníte rafinovanost této kolekce.

ANMUT BLOOM

Veselé pestrobarevné motivy kolekce Anmut Bloom tvoří dohromady úžasný celek a každý je sám od sebe malým uměleckým dílem. Jednotlivé kousky, vyrobené z prémiového kostního porcelánu, jsou harmonicky vyvážené, takže je možné je kombinovat mezi sebou.



Villeroy Boch, Anmut Bloom, talíř



Villeroy Boch, Anmut Bloom, konvička, šálek s podšálkem, cukřenka, multicolor

ANMUT PLATINUM

Nestárnoucí kráska z prémiového kostního porcelánu – to je Anmut Platinum. Pokud hledáte elegantní, okouzlující a designové nádobí pro vaši tabuli, je tento nádherný porcelán přesně pro vás.

ARTESANO NATURE

Kolekce Artesano Nature je dokonalým spojením přírodních tónů barev a řemeslného umění. Ručně malované modré, zelené a béžové nádobí ukáže vaši zálibu v přírodních motivech.



Porcelán Artesano, Villeroy & BochVilleroy Boch, Artesano Nature, talíř, beige, světle modrá


Villeroy Boch, Artesano Nature, miska, talíř, beige, světle modrá

Kolekce porcelánu Artesano, Villeroy & BochVilleroy Boch, Artesano Nature, talíř, světle zelená


Talíř na rybu Artesano Original, Villeroy & BochVilleroy Boch, Artesano Original, sada misek na dip s podnosem



Sofistikované tvary kolekce Artesano Original se budou extra vyjímat v kombinaci s robustními přírodními materiály jako jsou dřevo, korek a kámen, které podpoří unikátní a autentický design tohoto nádobí.

ARTESANO PROVENCAL LAVENDEL

Přeneste se do prosluněné Provence s kolekcí Artesano Provencal Lavendel. Ať už pořádáte koktejlový dýchánek nebo podáváte večeři, užijete si je v pravém francouzském stylu. Bon appetit!

Porcelán ve venkovském stylu Villeroy & Boch, Artesano Provencal Lavendel

ARTESANO PROVENCAL VERDURE

S rozkošným květinovým vzorem kolekce Artesano Provençal Verdure vyrobené z vysoce kvalitního prémiového porcelánu dodáte i obyčejné večeři jedinečný provensálský šmrnc.





AUDUN

Kolekce Audun je poctou kořenům značky – v roce 1948 založil François Boch ve vesničce Audun-le-Tiche malou hrnčířskou dílnu, a tak položil základy současné Villeroy & Boch. 

Ucelená kolekce nádobí vypráví o dávných časech a životě na venkově a vyobrazené příběhy doplňuje nádhernou žlutou barvou.

CASALE BLU

Styl dekoru pocházející z městečka v samotném srdci Itálie – Deruta, pro který je tato oblast známá již od 12. století.  Kombinujte vzájemně prvky z kolekce Casale Blu a získáte tak designové italské rustikální prostírání pro vaši tabuli.





CLEVER COOKING

Ať už připravujete nedělní oběd pro celou rodinu nebo něco rychlého k večeři, oceníte variabilitu nádobí z kolekce Clever Cooking, které lze zahřát až na 260°C. Tyto kousky tak využijete při pečení, při ohřevu v mikrovlnné troubě a jídlo v nich také můžete podávat. 

COFFEE PASSION

Villeroy & Boch myslí i na vášnivé milovníky kávy! Pokud si chcete opravdu vychutnat to správné aroma a sametově hebkou pěnu, zvolte tento inovativní a praktický design kolekce Coffee Passion. Vaší nejoblíbenější kavárnu tak objevíte přímo u vás doma! 

COLOURFUL LIFE

Dodejte vašemu prostírání barevnost! S kolekcí Colourful Life si můžete při podávání pokrmů skutečně vyhrát – kombinujte různé ingredience s různým nádobím a uvidíte, že se nikdy nebudete nudit. 

FLOW

Flow vzdává hold nadčasové kráse čisté bílé barvy. Díky své autentické nedbalé eleganci toto nádobí z prémiového porcelánu využijete při jakékoliv příležitosti. Těmto hladkým křivkám prostě nelze odolat! 

FOR ME

Bohatá kolekce For Me nabízí minimalistický bílý design a čisté linie ideální pro podávání snídaně, neformálního brunche nebo večeře v podobě tapas pro přátele. Tyto jednoduché kousky můžete pro barevný efekt zkombinovat s příbuznou kolekcí Floreana.




FRENCH GARDEN

Přeneste se na letní zahradní slavnost na francouzském venkově s kolekcí French Garden

Toto populární nádobí se těší oblibě díky vzorům ovoce ze sadů a krásných detailů zahrady, je to zkrátka barevná klasika pro každodenní použití.

LA CLASSICA CONTURA

Slavnostní, luxusní a moderní, to je kolekce La Classica Contura, inspirovaná slavnými evropskými katedrálami. Ocení ji především milovníci jedinečného designu a rafinovaných prvků zdobení. Samozřejmostí je pak prémiový kostní porcelán, ze kterého je toto úchvatné nádobí vyrobeno. 


LA CLASSICA  NUOVA

Pro servírování vašich delikátních pokrmů doporučujeme kolekci La Classica Nuova, která spojuje prvky tradičních minulých designů a moderní funkčnosti. Díky prémiovému kostnímu porcelánu, který byl použit pro výrobu, dodá vaší tabuli podmanivý šmrnc a luxusní vzhled.





MANOIR

Manoir přinese na váš stůl tu typicky nedbalou francouzskou eleganci, jako kdybyste tuto kolekci objevili na pařížském pouličním trhu. Elegantní design a široká škála servírovacího nádobí učiní každou příležitost naprosto jedinečnou.

MARIEFLEUR

Romantický vzor, který vám pokaždé připomene rozkvetlou letní zahradu, hřejivé sluneční paprsky a příjemný vánek – s kolekcí Mariefleur vytvoříte na vašem jídelním stole ty nejkrásnější kombinace.

MARIEFLEUR GRIS

Každá hravá a romantická duše zaplesá při pohledu na kolekci Mariefleur Gris, která zároveň přinese
 k vám domů nadčasovou eleganci v podobě okouzlujících pastelových barev.

MINI VÁZY NEK, NUMA & TIKO

Menší buket nebo jednotlivé květiny krásně vyniknou v miniaturách oblíbených váz Nek, Numa a Tiko. Pro vytvoření originální dekorace mezi sebou můžete jednotlivé barvy a tvary váz kombinovat.



MODERN GRACE

Kolekce Modern Grace je inspirována geometrickým nábytkem tolik populárním ve třicátých a padesátých letech. Spojením ladných křivek, zřetelné geometrie a prémiového kostního porcelánu s vysokým leskem vznikla nádherná moderní elegance pro váš stůl.





MONTAUK

Ať je každé jídlo malým výletem na pláž! Kolekce Montauk vás tam zavede díky designu inspirovaném stejnojmenným rybářským městečkem – pohled na motiv typických lodních lan vám připomene léto při každé snídani. 


NEW COTTAGE BASIC

Elegantní nádobí s jemnými liniemi a přírodou inspirovaným designem. Pokud chcete na váš stůl přivést dokonalou harmonii, kolekci New Cottage Basic vyrobenou z prémiového bílého porcelánu, si jednoznačně zamilujete. 


NewWave

Jednoduchý, a přitom tak originální, takový je design kolekce NewWave. Originální kousky této kolekce vyrobené z prémiového porcelánu budete chtít používat neustále, hodí se pro každodenní snídani i při posezení s přáteli. 








NewWave Stone

Originálně zakřivené tvary a sofistikovaný vzhled, díky kterému vám bude připadat, jako by vaše nádobí bylo vytesáno z kamene, jsou to, co činí z kolekce NewWave Stone opravdu jedinečnou volbu pro slavnostní vzhled vaší tabule.


OLD LUXEMBOURG

V roce 1767 bratři Bochové založili v Lucembursku keramickou dílnu. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat – úžasná kvalita nádobí Bochů byla brzy považována za „lucemburský styl“. Nadčasový design kolekce Old Luxembourg vzdává hold právě prvním vzorům, které v lucemburské dílně vznikly.

PETITE FLEUR

Romantické přírodní motivy, které rozradostní každou snídani, odpolední kávu i letní večeři. Proměňte vaše prostírání na louku plnou violek, sedmikrásek, pomněnek a šípků s tou nejrozkošnější kolekcí Petite Fleur od Villeroy & Boch. Díky použitým přírodním motivům ji můžete využít i jako nádobí na svou chalupu.

QUINSAI GARDEN

Vydejte se do barevných zahrad čínského Chang-čou. Město na Hedvábné stezce se stalo nejoblíbenějším místem benátského cestovatele Marca Pola. Kolekce Quinsai Garden se svým květinovým dekorem promění  vaši tabuli v opravdové umělecké dílo, které ozvláštní každý brunch i odpolední posezení.

 

ROSE COTTAGE

Moderní vzor růží ve spojení s romantickým stylem venkovského nádobí – rozkošná kolekce Rose Cottage přímo vyzývá ke snídani v posteli i čajovým dýchánkům s atmosférou jako z kouzelného zámku.


SOUP PASSION

Pokud patříte mezi milovníky polévek, tradičních, evropských nebo exotických, zařaďte do své sbírky kolekci Soup Passion. Z nádherné polévkové mísy můžete polévku servírovat do stylových misek – těch, s úchytem na hůlky nebo s postranní miskou na pečivo.





SWITCH 3

Nekonečné kombinace s kolekcí Switch 3 si prostě zamilujete, stejně jako květinové vzory, drobný design mřížky a krásné lemované okraje, které vám dohromady budou připomínat příjemnou středomořskou atmosféru.

 

SOUVISEJÍCÍ A DOPORUČENÉ PRODUKTY