Grilujte, ať jste kdekoli!

06. září 2022
Grilujte, ať jste kdekoli!
Představujeme kvalitní přenosné grily, které můžete vzít sebou na cesty, do parku nebo si udělat příjemnou letní večeři na svém balkoně

Go-Anywhere. Pomocník na cesty

Dávno neplatí, že radosti pravého barbecue si mohou vychutnat jen lidé se zahradou. Pokud máte přenosný gril, barbecue party si uděláte tam, kde potřebujete. S takovou novinkou přišla legendární americká značka Weber. Nový gril Go-Anywhere díky svým kompaktním rozměrům snadno přenesete, a tak si můžete své oblíbené steaky, klobásky či grilovanou zeleninu dopřát třeba i na rodinném výletě či někde na dece v parku.
Tento gril na dřevěné uhlí s grilovací plochou 41 x 25 cm a pochromovaným grilovacím roštem zkrátka oceníte, ať už jedete stanovat, kempovat nebo si prostě chcete jen vychutnat grilování v přírodě.

/data/files/VK_blog/Weber%20AnyWhere/aw1.jpg?0.7380240635778568

Grilování v parku je čím dál tím oblíbenější

Grilování v parku a obecně na veřejných místech má silnou tradici v mnoha zemích. Například v Austrálii nebo u našich sousedů v Německu je grilování velmi rozšířenou zábavou a grily patří mezi standardní vybavení kempů, pláží a městských parků, kde jsou k dispozici zdarma k použití.
Trend piknikového venkovního grilování se pomalu dostává i do České republiky a již nyní je i ve větších městech celá řada míst, která letním grilovačkám s přáteli vyloženě přejí.
Sestavte si třeba mapu míst, která chcete v letošní grilovací sezóně navštívit a spojte pak výlet i s něčím dobrým k snědku. 

/data/files/VK_blog/Weber%20AnyWhere/aw3.jpg?0.973115969633038

Všude dobře, doma nejlíp

Pokud se přeci jen nejlépe cítíte doma a teplé letní večery rádi trávíte na svém balkóně, vězte, že i zde si můžete vytvořit prvotřídní grilovací oázu.
Pro balkonové grilování představuje nejlepší alternativu gril elektrický, který nebude obtěžovat sousedy kouřem ze spalujícího se uhlí a nemusíte ani řešit, jestli je na daném místě povolené použití otevřeného ohně. S elektrickými grily zkrátka můžete grilovat kdykoli a kdekoli.
Ať už se tedy rozhodnete pro přímé grilování vhodné na steaky, zeleninu či špízy, nebo nepřímé grilování s poklopem, které se spíše používá jako náhrada pečení v troubě, pamatujte, že se nemusíte nechat limitovat prostorem a i pokud nemáte svou vlastní zahradu, můžete si užít radosti pořádného grilování.
Související témata: Grily Weber

Mohlo by vás o grilování zajímat

Mohlo by vás o grilování zajímat

Související a doporučené produkty